Вхід | Реєстрація

Посібники, які допоможуть дитині опанувати навколишній світ

Посібники, які допоможуть дитині опанувати навколишній світ

Сучасне суспільство переживає епоху стрімкого технологічного розвитку. Тому головне завдання вихователів і батьків підготувати сприятливий грунт для всебічного розвитку дитини ще в дошкільний період. Звичайно, що в процесі виховання малюків і пізнання ними навколишнього середовища на допомогу дорослим прийде книга. Та насправді різні навчальні посібники для дітей дошкільного віку кардинально відрізняються за методикою подання матеріалів. Тому зупинимось на різних дисциплінах, аби донести до вихователів і батьків їх основні завдання.

 

З «Маминою школою» дитя отримає перші знання

Серія посібників «Мамина школа» визнана кращою серед багатьох освітян. Завдяки логічно поданому матеріалу, дитина легко опановує предмет. Кожен із описаних нижче посібників можна придбати за адресою https://schoolbook.com.ua/catalog/navchalni-posibniki/.

Ні для кого не є секретом, що основною книгою для дошкільнят є буквар. Його рекомендовано вивчати дітям, починаючи з 4 років. За допомогою посібника «Читайлик» у дошкільнят розвинеться фонематичний слух, вони зможуть оволодіти звуко-буквеним аналізом, розширять свій словниковий запас.

Математика — цариця наук. І вивчати її потрібно також ще з дитячого садка. Автори посібника з однойменною назвою подали для дітей матеріал у ігровій формі, що допомагає їм опанувати поняттями «один-багато», «більше-менше», «стільки ж». Малеча знайомиться з площинними і фігурами. Не оминули автори увагою цифри й числа, математичні знаки. Завдяки посібнику серії «Мамина школа» діти зможуть розв’язувати приклади і задачі.

Унікальним вважається посібник «Логіка, пам’ять, увага». З цією книгою дитина зможе пізнати світ, який оточує її. У посібнику малюк знайде інформацію про небесні світила, природу в різних частинах планети Земля.

Звичайно, що вивчення іноземних мов теж не варто відкладати в довгий ящик. Тому освітянам у нагоді стане посібник «Англійський для дошкільнят». Книга доступно й цікаво знайомить малюків з іноземними словами та виразами. Також розроблені теми, які допоможуть розвинути усне мовлення дитини.

Посібник з образотворчого мистецтва «Вчимося граючи» навіть не має аналогів. Працюючи з цієї книгою, у дитини розвиватимуться здібності, вироблятимуться  навички й вміння, без яких неможливо продовжувати навчання у школі. Матеріал поданий настільки доступно, що батьки можуть вивчати посібник з дитиною вдома. Ваше чадо навчиться малювати, робити аплікації, ліпити і конструювати. У посібнику зібрані завдання на моторику рук, розвиток мовлення, образної уяви й творчого сприйняття світу.

У роботі з дитиною користуйтеся серією посібників «Мамина школа» і тоді ваше дитя показуватиме ґрунтовні знання і з легкістю опановуватиме шкільну програму.  


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації