Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини ліквідували 5 пожеж на відкритій території

Рятувальники Полтавщини ліквідували 5 пожеж на відкритій території

Протягом 20 серпня вогнеборці 5 разів виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території у місті Кременчук, Полтавському, Новосанжарському та Семенівському районах. Внаслідок пожеж вогнем знищено близько 6 га сухої рослинності та 5 м3 дров. Завдяки професійним та рішучим діям вогнеборців від знищення полум’ям було врятовано житловий будинок.

 Так о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на відкритій території в с. Руденківка Новосанжарського району. Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить суха трава на площі 0,3 га, також полум’я поширилося на житловий будинок. Завдяки оперативним та злагодженим діям було врятовано від знищення пожежею поруч розташований житловий будинок. До гасіння залучалися 5 чоловік особового складу 2-го Державного пожежно-рятувального поста та 1 одиницяі техніки.

Шановні громадяни! Якщо ви помітили загоряння в лісах, на полях, уздовж автомобільних доріг чи на сміттєзвалищах - негайно телефонуйте за номером 101. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків!


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2018, 11:12 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації