Вхід | Реєстрація

На параді до Дня Незалежності в Києві дебютує новинка військової техніки КрАЗу

На параді до Дня Незалежності в Києві дебютує новинка військової техніки КрАЗу

У столичному параді до Дня Незалежності візьме участь «Богдана» – нова українська самохідна артилерійська установка, створена на базі повнопривідного шасі КрАЗ-63221(6х6), повідомили у прес-службі КрАЗу.

САУ здатна вражати ціль на відстані до 60 км, вперше в українській артилерії має натовський калібр 155 мм, замість радянського 152 мм, має боєкомплект – 20 снарядів, автоматизовану систему наведення і зарядки боєприпасів. Автомобільне шасі КрАЗ-63221, створене на «КрАЗі» за спеціальними технічними вимогами,  обладнане централізованою системою підкачки шин, що забезпечує високу прохідність по ґрунтах із низькою несучою здатністю, лебідкою,світломаскувальним пристроєм, фільтровентиляційною установкою тощо.

У броньованій кабіні є системи опалення, кондиціонування, передбачені місця для розміщення додаткового обладнання: приладів спостереження і нічного бачення, радіаційної та хімічної розвідки і контролю, радіостанції, предметів індивідуального захисту, боєкомплекту і особистих речей екіпажу.

Силова установка КрАЗ-63221 включає дизельний двигун потужністю 380 – 420 к. с.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2018, 15:00 | Кременчук | Цікаве
1. Slavko / 21 серпня 2018, 22:56
А толку з неї, коли вона не стріляє ? Можна і в Києві
2. orakul / 22 серпня 2018, 13:12
Тепер стало ясно, хто і навіщо попідривав склади з боєприпасами. А казали Путін, Путін...
3. Beri Mor / 22 серпня 2018, 18:06
1.Slavko
«А толку з неї, коли вона не стріляє »

Може воно й краще,що не стріляє.Бо сплав з якого зроблений натовський ствол "Богдани",як у міномета "Молот", від якого після розриву ствола на польових іспитах загинули солдати.Тим більше снаряди до цієї 155мм «дури» в Україні не випускаються,а за кордоном коштують 6-7 тис доларів снаряд,а керований-50 тисяч.А наш військовий збір я думаю вже в офшорах.Так що «понтонуться» цією «Богданою» на параді,та й поставлять на отстой.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації