Вхід | Реєстрація

Депутатський корпус міськради може оновитися

Депутатський корпус міськради може оновитися

У Кобеляках у міській раді може з’явитися новий депутат. Роман Матюхов теоретично має змінити Юрія Вусаня, який, нібито, написав заяву про складення депутатських повноважень.

Про це редакції стало відомо від самого Романа Матюхова. Він уже був депутатом Кобеляцької міської ради попереднього скликання. І запам’ятався своєю принциповою позицією з приводу ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Покровській.

Роман Матюхов навіть виграв судовий позов до Кобеляцької міськради вже теперішнього скликання. Щоправда, сміттєзвалище з околиці Кобеляк так і не прибрали.

На минулих виборах Матюхов та Юрій Вусань балотувалися до Кобеляцької міської ради за списком Соціал-демократичної партії, яку очолює Сергій Каплін. Депутатом став Вусань. Але буквально через рік він виїхав за межі Кобеляцького району і перестав займатися депутатською діяльністю.

Роман Матюхов розповів:

— У четвер, 16 серпня, я приніс і зареєстрував належним чином заяву Юрія Вусаня про складення депутатських повноважень. ЇЇ мені в Полтаві передав Валерій Прядко, який очолює обласну організацію Соціал-демократичної партії.

Тепер, згідно із законодавством, місце депутата, який вибув, має зайняти наступний за списком кандидат із партійного списку. Ним якраз і є Роман Матюхов. Звичайно було б добре почути коментар і Юрія Вусаня. Але із ним у редакції зв’язку немає. Відомо лише те, що він дійсно не проживає на території Кобеляк. А чутки про його намір припинити депутатську діяльність курсували вже досить давно.

Якщо відповідні зміни в депутатському корпусі міськради таки відбудуться, то можна не сумніватися, що питання ліквідації сміттєзвалища, яке фактично існує під виглядом сортувальної станції, знову стане актуальним.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2018, 16:57 | Кобеляки | Політика
1. ИВЕН / 29 вересня 2018, 18:36
при чім тут посадки---потрібна деревина- а це ГРОШІ
2. микола козак / 2 жовтня 2018, 09:46
Ну і чому Матюхов так рветься в депутати, що навіть сам приносив заяву Вусаня і реєстрував її?І жто ж такий мудрий зареєстрував ту заяву з чужих рук?Такі ж заяви повинні подаватись особисто.Що ж так тягне Матюхоіва в депутати , невже закриття смітника ?Думаю щось інше.Може там у його фонді робити нічого і від безділля треба двигати в депутати ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації