Вхід | Реєстрація

Новини спорту

Новини спорту

Подарунок для атлетів

Нещодавно спортсмени ФСК «Мир» до Дня селища Царичанки отримали довгоочікуваний подарунок, про який могли тільки мріяти. Царичанська селищна рада придбала для поціновувачів легкої атлетики 6 тренажерів: лави для качання пресу, тренажери для спини, стегон, сідниць, для жиму лежачи, машина Сміта (один з найефективніших тренажерів для прокачування широкої групи м’язів), підставка з лавою для жиму штанги лежачи, тренажер для качання м’язів. Такий подарунок обійшовся громаді в 100 тисяч гривень. Спортивне обладнання хлопцям вручив голова громади Геннадій Сумський. Легкоатлети його випробували та залишилися задоволеними. І тепер, думається, з’явиться ще більше прихильників здорового способу життя. Двері спортивної установи ФСК «Мир» відкриті для всіх бажаючих, які хочуть реалізувати свої спортивні мрії і досягнення.

 

Футбольний турнір «Маїсадур» — «Бріар»

Царичанський «Маїсадур» у цьому році бере участь у чемпіонаті Дніпропетровської області І-ї ліги з футболу.

Минулої суботи гравці «Маїсадуру» зустрілися на полі з командою «Бріар» з міста Дніпра. Матч проходив у досить напруженій боротьбі. Обидві команди створили багато небезпечних моментів біля воріт своїх суперників. Перший тайм зіграли внічию. У другому таймі представникам Царичанки в ході гри випала стовідсоткова можливість, але гол не забили і одразу ж пропустили. За підсумками гри, наша команда все ж поступилася з рахунком 0:2, при цьому показавши гідну гру.

На сьогодні «Маїсадур» — єдина команда, яка представляє Приорілля в області. Та ще й намагається демонструвати видовищний футбол. Порівняно з попереднім сезоном, царичанський «Маїсадур» зробив великий крок вперед, беручи в цьому році участь у першій, а не в другій лізі Дніпропетровської області з футболу. Також приємно зазначити, що серед усіх команд турніру саме «Маїсадур» у своєму складі не мав жодного легіонера, грали виключно вихованці з Царичанського району.

Опікуються футбольною командою «Маїсадур», надають фінансову підтримку, займаються організацією підготовки до змагань Юрій Кисличний і В’ячеслав Семенов та весь колектив ТОВ «Маїсадур Семанс Україна».


Автор: Дізнавалась Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2018, 18:04 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації