Вхід | Реєстрація

У якості подарунка — автобусна зупинка

У якості подарунка — автобусна зупинка

Такий подарунок мешканці Полузір’я отримали від сільської ради на День села.

Минулими вихідними в Новосанжарському району продовжили святкувати Дні сел. 18 серпня естафета перейшла до жителів Полузір’я. Для них працівники сільської ради та Будинку культури підготували святкову програму, замовили виступ музикантів, а на завершення випустили в небо салюти
Відзначення Дня народження Полузір’я розпочалося з виступу гурту юних барабанщиків «Шалені ритми». Музиканти порадували місцевим дітлахів, провівши для них майстер-клас гри на барабанах.

Поряд з імпровізованою сценою організатори облаштували фотозону. Учителі Полузірського НВК Ніна Кульчинська та Валентина Соверткова зробили з тюків сіна свійських тварин, з якими залюбки фотографувалися відвідувачі заходу.

Зі слів Ніни Кульчинської, такі фотозони вони облаштовують щороку. Їх ідейним натхненником виступає староста села Любов Шерстюк. Минулого року педагоги виготовили з сіна хлопця і дівчину в національному вбранні. На цей раз зробили корову і трьох поросят.

Далі всі перейшли в Будинок культури, де продовжився святковий концерт. Під час урочистої частини Любов Шерстюк та голова Мачухівської ОТГ Валерій Білокінь привітали й нагородили активних мешканців села, відзначили ювілярів, молодих батьків, подружні пари, які святкували круглі дати з дня шлюбу. Їх запросили на сцену і вручили подарунки і квіти. Наприкінці заходу організатори розділили коровай і роздали присутнім.

Після концерту на полузірців чекав черговий сюрприз — святковий феєрверк.

До самого ранку молодь розважалася на танцмайданчику під живу музику.

Староста села подякувала директору Будинку культури Любові Тишковій за хороший захід і сценарій, працівникам підрозділу з благоустрою, які підготували територію й допомогли облаштувати фотозони, спонсорам — за фінансову підтримку.

До речі, спеціально до свята сільська громада отримала нову автобусну зупинку.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації