Вхід | Реєстрація

У Полтаві люди з інвалідністю змагались на байдарках

У Полтаві люди з інвалідністю змагались на байдарках

Два дні поспіль управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводили рекреаційні заходи для дорослих та зовсім маленьких любителів активного способу життя.

Нещодавно 30 учасників громадської організації осіб з інвалідністю по слуху УТОГ провели рекреаційні змагання з веслування на байдарках. Спортивні човни надала Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа з веслування на байдарках і каное.

Для деяких учасників досвід веслування набувався вперше, тому емоції теж були відповідні. Невпевненість новеньких учасників долалась завдяки більш досвідченим учасникам та працівникам Центру «Спорт для всіх», які, в свою чергу, проводили інструктаж та були супроводжуючими у змаганнях.

А вихованці дошкільного навчального закладу (ясла-садок) компенсуючого типу № 78 «Пізнайко» – команда «Маленькі олімпійці» – випробували свої фізичні можливості при виконанні різних спортивних вправ, завдань та естафет. Підтримка товаришів, вихователів товаришів під час проведення заходу та подарунки від організаторів змагань створили малечі гарний святковий настрій.


Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2018, 15:02 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації