Вхід | Реєстрація

Навіщо феєрверк, коли є вогняні і світлові шоу

Навіщо феєрверк, коли є вогняні і світлові шоу

Розважальна програма є невід’ємною частиною будь-яких урочистих заходів. Для цього на корпоративи, дитячі свята й інші міроприємства замовляють ведучого і музикантиків. Та всі організатори бажають здивувати гостей особливою «родзинкою». Раніше її роль виконували феєрверки. Але ж часом усі звикли до засобів піротехніки, і різноманітні світлові й звукові ефекти вже нікого не дивують, а сприймаються як належне.

 

Вогонь, світло і неон

Сьогодні небувалої популярності отримало вогняне шоу. Вулична вистава із трюками з вогнем викликає у глядачів справжнє захоплення. Тим більше, що у вогняному шоу задіяні одразу кілька виконавців, які роблять номер видовищним і різноманітним. А щоб програма була якісною і різнобічною фаєрники пропонують одразу кілька варіантів виступів.

Артисти київського театру вогню «Ortus» спеціалізуються не лише на фаєр-шоу, а пропонують замовникам світлові та неонові номери.

На початку вогняного шоу артисти розпалюють чаші, а далі під музику виконують динамічі рухи з поями. Родзинкою виступу є піротехнічне шоу, яке поєднане з танцями. Такі виступи замовляють як на весілля, корпоративи, так і на дні народження і випускні вечори.

Про всі переваги вогняного шоу від талановитих артистів столичного театру можна дізнатись за посиланням https://ortus.show/uk/vognyane-shou/.

Перш ніж розглянути репертуар «Ortus», зупинимось на історії виникнення вуличної вистави. Оскільки це допоможе створити цілісну картину, що несе в собі вогняне шоу.

 

Вогняне шоу родом із Нової Зеландії

Вогняні вистави зародилися на узбережжі Тихого океану, у новозеландського племені маорі. М’яч на мотузці, пої (основне знаряддя фаєрника), виконував у аборигенів дві функції: розважальну та культову. Замість камінчика маорі брали м'якший наповнювач. Чоловіки за допомогою м’яча тренували спритність і силу, жінки ж у такий спосіб розважались.  

Бродячі австралійські циркачі перейняли цю забаву в аборигенів вже в ХХ столітті. А в 60-70 роках танці з вогнем виконували артисти вже в Америці і Західній Європі. До процесу жонглювання з пої додались танці, що виконувались під гру бубна і барабана. Наприкінці минулого століття танці з вогнем підхопили молодіжні субкультури.

 

Оригінальні костюми і чудова хореографія

Якщо говорити про популярність фаєрників, то не слід забувати, що одним із різновидів світлових програм є світлодіодні шоу. Київський театр вогню «Ortus» має в репертуарі програми «Future» та «Omen», більш детально на https://ortus.show/uk/svitlove-shou/.

Чарівна танцювальна хореографія поєднана зі світловою підтримкою. Особливої оригінальності додають пік селі, які відтворюють будь-яке зображення, що сподобалось замовнику.

Забудьте про звичайне феєрверк. Замовляйте унікальних артистів, що подарують незабутнє танцювальне шоу.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2018, 18:06 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації