Вхід | Реєстрація

Чоловіка який згвалтував жінку у Полтавському районі взято під варту

Чоловіка який згвалтував жінку у Полтавському районі взято під варту

Установлено, що 46-річна жінка пізно ввечері поверталась додому після святкування Дня села в Полтавському районі. До жінки підійшов 30-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння та застосовуючи фізичну силу, згвалтував потерпілу природним та неприродним способом. Після чого залишив місце злочину.

Жінка звернулась до правоохоронних органів, за результатами слідчих дій особу зловмисника встановлено.

За процесуального керівництва прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене повторно) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення застави.

Досудове розслідування триває, санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до 7 років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2018, 11:11 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації