Вхід | Реєстрація

У прокат виходить український фільм «Бобот та Енергія Всесвіту»: ціна на квитки у Полтаві

У прокат виходить український фільм «Бобот та Енергія Всесвіту»: ціна на квитки у Полтаві

З 30 серпня у широкий прокат виходить український фантастичний фільм “Бобот та Енергія Всесвіту”.

Фільм розповідає про 12-річного мрійника, який опиняється в центрі протистояння двох позаземних сил. Бюджет фільму складає 20 мільйонів гривень, з яких 10 мільйонів профінансувало Державне агентство України з питань кіно. Друга половина бюджету, за словами продюсера Олексія Москаленко, надана грузинською кінокомпанією.

Сюжет: внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє у вир подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.

Переглянути фільм можна буде і в кінотеатрах Полтави. У мережі Wizoria стрічку демонструватимуть у кінотеатрі “Колос”. Кожного дня заплановано по два сеанси – о 10-й годині та 13:50. Вартість квитків – 40, 60, 75 грн.

Більше сеансів заплановано в іншому кінотеатрі – “Multiplex”. Щодня фільм демонтруватимуть о 10:10, 12:20, 16:30, 18:35. Ціни на квитки: 10:10 – 45 грн, VIP – 85 грн; 12:20, 16:30 – 75 грн, VIP – 125 грн; 18:35 – 80 грн, VIP – 130 грн.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2018, 13:13 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації