Вхід | Реєстрація

Кубок поїхав у Драбинівку

Кубок поїхав у Драбинівку

У суботу, 25 серпня, у Нових Санжарах відбувся фінал кубка району з футболу, у якому зустрілися стовбинодолинський «Колос» і «Чиста Криниця» з Драбинівки.

Шанси на перемогу були рівні, 50 на 50. У цілому, гра виявилася досить цікавою. Першим забив драбинянин Олександр Остріков, але арбітр не зарахував м’яч, оскільки футболіст знаходився в офсайді. Вдруге влучно пробив по воротах гравець «Чистої Криниці» Антон Руденський і теж з положення поза грою. Натомість «колосяни» забили гол у роздягальню, на 45 хвилині. Голом відзначився Владислав Авраменко.

По перерві «криничани» зробили деякі перестановки на полі й швидко відігралися та вийшли вперед. Спочатку Олександр Остріков перекинув голкіпера довгою діагоналлю, зрівнявши рахунок. Через кілька хвилин Євген Гусак зі штрафного удару через стінку загнав круглого в ближній кут воріт, вивівши свою команду вперед. Крапку в матчі поставив Олександр Синьовид, який забив майже з центру поля — 1:3. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу в матчі «Чистої Криниці» і кубок району поїхав до Драбинівки.

Кращими гравцями матчу визнали Євгена Гусака та Владислава Авраменка. Голова Федерації району Володимир Паршевлюк нагородив команди кубком та грамотами.

Востаннє драбинівська команда виборювала цей трофей у 2010 році, перегравши у фіналі руденківську «Зорю» 1:0. Автором єдиного м’яча став Олег Міщенко. Через вісім років головний трофей району повертається до «Чистої Криниці».

 

«Козубівське» достроково перемагає в чемпіонаті

Наступного дня відбулися матчі другого туру третього кола чемпіонату Новосанжарського району з міні-футболу серед ветеранів 40+. Команда «Козубівське» впевнено переграла «Колос» зі Стовбиної Долини з рахунком 14:7, чим забезпечила собі дострокове чемпіонство. Команда Володимира Пасюри виграла 12 матчів, набравши 36 залікових очок.

За «срібні» і «бронзові» нагороди боротьба триває. У іншому матчі новосанжарських колективів «Ветеран» переграв «Дружбу» — 3:2, а «Полузір’я» перемогло лелюхівську «Ворону» — 7:5.

Попереду залишилося три кульмінаційні тури, у яких вирішиться доля другого та третього місць.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2018, 18:29 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації