Вхід | Реєстрація

Іванівка відзначила 222‑річчя

Іванівка відзначила 222‑річчя

19 серпня традиційно Іванівка святкує День села. Багато жителів та гостей населеного пункту зійшлися на святкування 222 річниці з дня його заснування.

Із самого ранку лунала музика, проводилися турніри з волейболу, шахів і шашок для дорослих, а на дітей чекали цікаві розваги: батути, гірки, солодка вата. Потім усі бажаючі мали змогу відпочити, дивлячись святковий концерт, який підготували учасники художньої самодіяльності Іванівського сільського будинку культури.

На початку концерту жителів села привітали Іванівський сільський голова Володимир Демченко, голова Кобеляцької районної ради Володимир Кішінський і його заступник Оксана Гордійко.

Дуже приємно, що участь у концерті взяли родинні дуети. Це — батько і донька Станіслав та Ольга Чурсілови, мати і донька Ольга та Інна Сіроштан, сестри Світлана Куценко та Людмила Лаврик, сестри Олена Рибалка і Наталія Деменчук. До речі, Люда, Олена і Наталія проживають у Чорбівці, але із задоволенням виступили на святі, бо саме в Іванівці народилися і проживали раніше.

Привітати іванівців приїхали і колективи Чорбівського СБК. Веселими піснями і запальними танцями порадували глядачів чорбівські артисти. Виступи аматорів зал сприймав бурхливими оплесками. Після концерту були смачні гостини: пригощали всіх юшкою, кашею та короваєм. Під веселу музику відпочинок тривав ще довго.

За організацію свята дякуємо жіночій раді, депутатському корпусу Іванівської сільської ради і всім небайдужим людям, які доклали чимало зусиль, щоб свято вдалося на славу, а жителі та гості села отримали позитивні емоції і враження.


Автор: Людмила ПИРІГ, худкерівник Іванівського СБК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2018, 11:29 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації