Вхід | Реєстрація

За минулу добу добу у трьох ДТП 3 людини загинули та четверо – травмовані

За минулу добу добу у трьох ДТП 3 людини загинули та четверо – травмовані

Автомобільні аварії сталися у Полтаві, Лубенському та Хорольському районах Полтавської області. 

Учора, 4-го вересня, близько 17:40, по вулиці Алмазній у Полтаві, водій автомобіля «Audi» скоїв наїзд на 8-ми річну дівчину. Дитину доставлено до медичної установи, проводиться обстеження. Обставини та причини аварії встановлюються. 

Близько опівночі, на 191-мі кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків, у Лубенському районі 45-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter» скоїв наїзд на бетонний блок. Унаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся і загорівся. 

У результаті аварії отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні двоє пасажирів автомобіля віком 65 та 52 роки. Згодом у реанімаційному відділенні померла одна із них – 52-річна мешканка Донеччини.

 

Зранку 5-го вересня, близько 06:30, на 228-му кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків, на території Хорольського району сталося зіткнення двох легковиків – «Volkswagen» та «Audi». 

У результаті аварії від отриманих травм на місці події загинула пасажирка «Volkswagen», згодом у реанімаційному відділенні помер 71-річний водій того ж автомобіля.

Ще двоє учасників ДТП, серед яких дитина 8-ми років, отримали травми та госпіталізовані до лікарні (їх дані встановлюються). На місці події працюють поліцейські.

За всіма фактами працівниками поліції встановлюють обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.  Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2018, 11:26 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації