Вхід | Реєстрація

Харківчанини під приводом купити автомобіль у полтавчанина вкрав його

Харківчанини під приводом купити автомобіль у полтавчанина вкрав його

Установлено, що в липні минулого року, 45-річний мешканець м. Харкова, побачив у всесвітній мережі Інтернет оголошення щодо продажу автомобіля. У чоловіка виник злочинний умисел на незаконне заволодіння автівкою, з цією метою зловмисник прибув до Полтави та зустрівся із продавцем.

Чоловік, під виглядом потенційного покупця, сів за кермо для кращого огляду автівки та користуючись тим, що потерпілий перебував на вулиці і залишив у замку запалення ключ, поїхав з місця події.

Автокрадія затримано того ж дня неподалік с. Попівка Карлівського району.

За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прокуратура довела вину чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, зловмисника засуджено до 3 років позбавлення волі.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2018, 13:45 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації