Вхід | Реєстрація

ФК «Кобеляки» перемагають «Нафтохімік», «Колос» грає внічию із «Зіньковом»

ФК «Кобеляки» перемагають «Нафтохімік», «Колос» грає внічию із «Зіньковом»

Минулими вихідними відбулися матчі третього туру Чемпіонату Полтавщини з футболу. Обидві кобеляцькі команди провели ігри вдома.

1 вересня ФК «Кобеляки» зустрівся з кременчуцьким «Нафтохіміком». Нагадаємо, що в попередньому турі «кобелячани» зіграли на виїзді проти «Колоса» з Великих Сорочинців. Поєдинок завершився перемогою господарів — 4:2. А «Нафтохімік» на домашньому полі випробував свої сили проти лідерів турнірки — «Олімпії» з Савинців. У цьому матчі кращими були гості — 1:2.

У суботу «кобелячани» вдало виступили вдома. Протягом двох 45‑хвилинок міська команда двічі забивала кременчукцям. Натомість гості вразили ворота суперників одного разу.

Отож, друга гра ФК «Кобеляки» вдома — і друга перемога з рахунком 2:1. Юнаки ж поступились 1:3. Завдяки переможному матчу, «кобелячани» піднімаються на третю сходинку турнірної таблиці.

2 вересня місцевий «Колос» приймав «Зіньків‑1604». З початку матчу точилися рівна боротьба за центр поля з поодинокими напівмоментами. Перша по справжньому небезпечна атака вдалася гравцям «Колоса» на 15 хвилині. На небезпечний простріл партнера з правого флангу відгукнувся Дмитро Дрига і відразу ж пробив по воротах суперника. Та, на жаль, поцілив точно в голкіпера гостей.

Зробивши певні висновки, зіньківські футболісти заволоділи територіальною перевагою, але така тактика не принесла своїх дивідендів. У роздягальню команди пішли за нічийного результату.

Друга половина матчу також проходила в центрі поля і лише наприкінці гри почали з’являтися небезпечні моменти біля воріт як однієї, так і другої команди. З боку «Колоса» гостро атакував рамку гостей Віталій Неживий. Спочатку він, пресингуючи свого візаві, міг вийти віч-на-віч із зіньківським голкіпером. Другий момент Віталій змарнував уже наприкінці матчу, пробиваючи з гострого кута, але м’яч пролетів повз ворота.

Гравці «Зінькова», у свою чергу, могли забивати з кутового, але впевнена гра у воротах «Колоса» Олега Іщенка завадила відкрити результат матчу. А в одній з атак нападник гостей просто не зміг перекинути «круглого» через нашого голкіпера. У підсумку матч завершився нульовою нічиєю.

Юнацький склад «Колоса» виграв у своїх суперників із рахунком 1:0. Голом відзначився Сергій Соломко.

 

Районний футбол

1 вересня відбулися ігри ХІV туру чемпіонату та Х туру першості Кобеляцького району з футболу. У матчах зафіксовані такі результати: І ліга: «Котовське» — «Червоні Квіти» — 2:2, «Озера» — «Сокіл» — 4:1, «Дашківка» — «Іванівка» — 1:3, «Локомотив» — «Урожай» — 1:2, «Лан» — «Дрижина» — 0:4, «Спарта» — «Водник» — 6:4; ІІ ліга: «Стріла» — «Дніпро» — 1:0, «Кірове» — «Придніпрянське» — 3:1, «Оріль» — «Колос» — 0:3, «Маяк» — «Прапор» — 5:1, «Бродщина» — «Спартак» — 2:4.

 

Анонс

8 вересня (субота) на районному стадіоні «Колос» відбудеться традиційна районна спартакіада з нагоди Дня фізичної культури та спорту. У програмі: змагання з легкої атлетики, гирьового спорту, армспорту, підтягування і перетягування канату. Початок — о 9:00.

По завершенню спартакіади о 15:00 розпочнеться фінальний матч розіграшу кубка спорторганізації «Колос» з футболу серед команд ІІ ліги. Зустрічаються «Прапор» (Підгора) — «Маяк» (Орлик).

О 17:00 до уваги вболівальників фінальний кубковий матч між колективами І ліги, у якому зіграють бутенківський «Локомотив» та білицький «Сокіл».

9 вересня (неділя) кобеляцький «Колос» в рамках ІV туру Чемпіонату Полтавської області з футболу гратиме вдома з голобородьківським «Аргусом». Початок матчів — о 15:00 (юнаки) та о 17:00 (дорослі).


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 вересня 2018, 11:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації