Вхід | Реєстрація

Візьміть на свято настрій, про все інше потурбується компанія «Yes Catering»

Візьміть на свято настрій, про все інше потурбується компанія «Yes Catering»

З кожним днем різноманітні послуги стають доступнішими і ближчими для клієнтів. Із цим твердженням можуть не погодитись хіба що громадяни, які продовжуються обслуговуватися у широко відомому підприємстві поштового зв'язку. Це там до цього часу використовують дореволюційну комп’ютерну техніку, заповняють десятки бланків, щоб провести єдину операцію і підбивають вартість на рахівницях. Хоча за звичкою, яка вкоренилась ще в «застійні» часи, працюють і деякі заклади громадського харчування та магазини. Потрапивши в таке кафе, клієнту здається, що обслуговуючий персонал робить йому послугу. Неприємно потрапити в такий заклад під час обідньої перерви, вдвічі неприємніше замовити зал для святкування корпоративну чи якоїсь важливої дати.

Тому, щоб не шкодувати про хибний вибір місця для відпочинку чи офіційних прийомів, їх організацію слід довірити професіоналам.

 

«Yes Catering» організує відпочинок на будь-який смак

Якщо ви плануєте вечірку, банкет чи весілля і хочете здивувати гостей високою якістю обслуговування та оригінальними блюдами, скористайтесь для цього послугами «виїзного ресторану» «Yes Catering».

Тільки уявіть, для кожного клієнта розробляється індивідуальне тематичне меню, включаючи відповідне оформлення і сервірування столів. Усе залежатиме виключно від тематики заходу та вподобань гостей. «Виїзний ресторан» можна порівняти з мобільним додатком, яким легко скористатись у офісі, біля відкритої водойми чи навіть у лісі.

Спеціалісти столичної кейтирінгової компанії «Yes Catering» допоможуть спланувати меню та план надання послуг, підрахувати його вартість, організують замовнику попередню дегустацію, щоб під час банкету клієнт не хвилювався про страви і якість їх приготування, оформлять будь-яке приміщення. Дізнатись усі пропозиції від компанії можна на офіційному веб-сайті https://yescatering.com.ua/.

 

Від пікніка до фестивалю

Усі бажаючі можуть замовити для своєї компанії:

  • банкет з різноманітним асортиментом страв;
  • фуршет зі сервірованими порційними блюдами;
  • весілля;
  • пікніки, що включають у себе як відпочинок поряд із будинком чи в лісі, так і виїзди на природу всіма працівниками компанії, проведення фестивалів;
  • а також супровід корпоративів, вечірок, кава-брейків і навіть презентацій.

Щоб охопити увесь спектр послуг і провести заходи на високому рівні, працівники компанії ретельно відбирають кращі продукти для страв, з яких креативні повара готують їх на сучасному обладнанні. Крім того, кожна тематична вечірка оформлюється за індивідуальним  творчим стилем, створюючи неповторну атмосферу.

Тобто, клієнту варто сконцентруватись виключно на самому міроприємстві, а про все інше потурбується кейтирінгова компанія «Yes Catering».


Автор: Виталий Бабаев
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2018, 12:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації