Вхід | Реєстрація

Голосування за Бюджет участі Полтавської області розпочнеться 14 вересня

Голосування за Бюджет участі Полтавської області розпочнеться 14 вересня

Залишилося три дні до відкриття початку голосування за Проект участі Полтавської області. Стартує голосування у п’ятницю, 14 вересня.

Обрати найбільш достойні для реалізації проекти, в які варто вкладати бюджетні кошти, жителі Полтавщини зможуть, перейшовши за посиланням на сайт Полтавської обласної ради. Слід обрати щонайбільше три кращих проекти та підтримати їх. Також відбуватиметься паперове голосування в пунктах супроводу (вкладка “Локальні групи”).

Як повідомили у Полтавській обласній раді, цьогоріч на електронній платформі «Громадський бюджет» оприлюднено 259 проектів. Ознайомитися з усіма громадськими ініціативами, допущеними до голосування, можна у меню «Всі проекти» або «Підтримати проект» (активне з 14 по 30 вересня 2018 року).

Голосування відбуватиметься двома шляхами: онлайн та паперовим способом.

Електронне голосування на платформі «Громадський бюджет» https://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/#/projects здійснюється за допомогою BankID – способу верифікації громадян через українські банки (ПАТ «Ощадбанк», Акціонерне товариство комерційний банк «Приватбанк»), який дозволяє підтвердити особу користувача в мережі Інтернет, використовуючи банківські дані про клієнта, або за допомогою електронного цифрового підпису.

Покрокову відео-інструкцію щодо голосування можна переглянути у меню «Як проголосувати за проект?». Кожен мешканець Полтавщини може обрати не більше трьох проектів та віддати за них свій електронний голос.

Паперове голосування відбуватиметься у пунктах супроводу чи в локальній групі за місцем проживання. Інформацію щодо їх місця знаходження та графіку роботи оновлено на інтерактивній мапі http://bu.oblrada-pl.gov.ua/

Кожен громадянин заповнює паперовий бланк для голосування встановленого зразка, зазначаючи ПІБ, контактний телефон, серію та номер паспорта. Один виборець зможе проголосувати лише один раз і обрати від 1 до 3 проектів, що сподобалися.

Якщо Ви мешканець Полтавської області, Вам виповнилося 14 років, можете підтримати ті проектні ініціативи, які на Вашу думку, покращать життя в громадах!


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2018, 15:16 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації