Вхід | Реєстрація

Злива у Полтаві викрила дві проблеми: діряві дахи та забиті ливнівки

Злива у Полтаві викрила дві проблеми: діряві дахи та забиті ливнівки

Через діряві дахи залило квартири у двох житлових будинках, а кілька вулиць перетворилися на озера

Вчорашня злива, як лакмусовий папірець, вказала на слабкі місця в комунальному господарстві Полтави. Як повідомили у відділі оперативного реагування служби «15-80» Полтавського міськвиконкому, 10 вересня надійшли скарги від мешканців двох житлових будинків: на вул. Короленка, 16в та на вул. Соборності, 75/2. Вони поскаржились на те, що дощова вода опинилася у них в квартирах. Причина — аварійний дах.

Забита ливнева каналізація стала причиною для підтоплень вулиць міста. Так, найбільші «озера» виникли на перетині вулиць Нікітченка та Героїв Сталінграду, Петлюри та Огнівської, Пушкіна та Дмитра Коряка, Сінної та Сапіго, на площі Слави, на дамбі між Половками та автовокзалом.

Про наслідки зливи підготовлена доповідь, яку потім направлять до управління ЖКГ міськвиконкому.

До кінця тижня дощова погода припиниться, однак це лише дасть перепочинок перед наступною зливою. Раніше ливневу каналізацію чистила від бруду спеціальна бригада КП «ПМШЕД». Після фактичної ліквідації підприємства — цей важливий шмат роботи залишився «сиротою».


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2018, 16:45 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації