Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся масштабний жіночий форум «Створена надихати 2.0»

У Полтаві відбувся масштабний жіночий форум «Створена надихати 2.0»

8 вересня відбувся масштабний жіночий форум «Створена надихати 2.0», організатором та автором ідеї якого стала директор благодійного центру “Родинний дім” та власниця брендингового агентства «Есфі» Наталія Латиш. Захід проходив за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Мотиваційний захід зібрав у міському Будинку культури жінок різних за професією та родом занять, але яких об’єднує бажання рухатися вперед і при цьому залишатися собою. У програмі заходу — надихаючі історії жінок, які досягли певних успіхів. Це матері та дружини, бізнес-леді, тренери особистісного розвитку, справжні профі своєї справи, інформує Полтавська міська рада.

На учасниць чекали: експо-зони, брифінг, виступи сучасного танцю від «Alex dance studio», чарівний вокал переможниці проекту “Україна має талант”, співачки Олени Ковтун, показ мод від агентства «Be a model», а також лотереї з цінними призами.

Зокрема, серед спікерів – власниця «Львівської кав’ярні» Катерина Бабіч, власниця брендингового агентства «Есфі» Наталія Латиш, міс Україна 2007, мотиваційний спікер Лика Роман, співачка і переможниця проекту “Україна має талант” Олена Ковтун, в.о. директора Полтавського міського Будинку культури Оксана Дейнега, дизайнер-модельєр та власниця брендів одягу “Narodnyy Bytik” та “BE ART” Людмила Павленко, Педагого раннього розвитку та мама сонячної дитини Катерина Жаркова, успішна мама та блогер Анна Корнієнко.

Під час заходу відбувся і благодійний аукціон. Виручені кошти будуть спрямовані на розвиток центру взаємодії «Родинний дім» та для сонячного хлопчика, який має лейкоз крові.

До заходу долучилися жінки з інвалідністю. Так, протягом усього заходу перекладач жестової мови Наталія Бутенко здійснювала переклад для присутніх людей з порушенням слуху.

Загалом, проведення подібних заходів сприяють консолідації жіночих громадських організацій, зокрема в м. Полтава, є ефективними для саморозвитку та взаємопідтримки, підвищення рівня обізнаності жінок у сфері захисту їх від гендерної дискримінації, запобігання насильству щодо жінок, досягнення паритетного становища жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2018, 10:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації