Вхід | Реєстрація

На апаратній говорили про підготовку до опалювального періоду

На апаратній говорили про підготовку до опалювального періоду

10 вересня на щотижневій нараді в райдержадміністрації розглянуто питання про підготовку закладів соціальної сфери до опалювального періоду 2018-2019 року. На це питання доповідала виконуюча обов’язки завідувача сектору житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва, містобудування та  архітектури райдержадміністрації Анна Ігнатенко.

Виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Жанна Шевцова,  зазначила, що на даний час залишається  проблемним  питання   встановлення   модемного зв’язку  на вузлах  обліку  природного  газу через відсутність коштів. Рекомендувала тримати на контролі питання  забезпечення  твердим паливом  АЗПСМ та ФАПів  КНП «Кобеляцький Центр первинної медико – санітарної допомоги», завершення робіт  по заміні газових лічильників та  встановленні радіомодулів  у початковій школі опорного закладу «Білицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», філії Білицької ЗОШ І-ІІ ступенів №2, філії Білицької ЗОШ І-ІІ ступенів №3, філії Білицької ЗОШ І-ІІ ступенів №4 та у Білицькому ДНЗ, переведення  на альтернативний вид палива  Придніпрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Світлогірської  ЗОШ І-ІІІ ступенів, опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2  імені Олеся Гончара  Кобеляцької районної ради Полтавської області» та Кобеляцького  дошкільного  навчального закладу №2 «Золотий півник».

Про проведення організаційних заходів  щодо впровадження нової  системи  забезпечення  технічними засобами  реабілітації  осіб  з інвалідністю доповідали начальник управління соціального  захисту населення райдержадміністрації Зоя Петренко та директор Кобеляцького районного територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Валентина Кинько.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, Жанна Шевцова подякувала начальнику управління соціального  захисту населення райдержадміністрації Петренко З.І. та директору Кобеляцького районного територіального  центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Кинько В.М. за організацію роботи в районі  щодо забезпечення  технічними засобами  реабілітації  осіб  з інвалідністю. Наголосила, що  окремі  виробники  дотримується терміну виконання замовлення 40 днів, а переважна  більшість осіб з інвалідністю   хочуть отримати  технічні засоби реабілітації  терміново. У зв’язку з цим, рекомендувала активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу  з населенням щодо порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації,  посилити контроль за черговістю забезпечення осіб з інвалідністю замовленими виробами, своєчасним укладенням договорів, оплати та повернення документів сторонам договору, забезпечити постійний аналіз наявних в пункті прокату при Кобеляцькому районному територіальному центрі соціального обслуговуванні (надання соціальних послуг) засобів  реабілітації.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2018, 10:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації