Вхід | Реєстрація

Полтавщина показує свої таланти на сцені палацу культури „Україна”

Сьогодні о 19 годині у столичному Палаці культури «Україна» - творчий звіт майстрів мистецтв та художніх колективів регіону. Наша область звітує сімнадцятою. Полтавці підготували понад 20 художніх номерів, левову частку з яких складають номери Полтавського музичного училища ім. М. Лисенка. Виступатиме і хор музучилища, ансамбль бандуристів, викладач Руслан Христиченко. Крім цього, разом зі симфонічним оркестром при обласному театрі ім. М. Гоголя (який складається зі студентів, викладачів та випускників музичного училища) буде грати народний артист України, лауреат багатьох престижних конкурсів, випускник училища, баяніст Сергій Грінченко.
І саме сьогодні планується присвоєння звання народного артиста України Віталію Скакуну (диригенту Полтавського симфонічного оркестру при театрі ім. М. Гоголя ). Одразу ж після закінчення концерту учасники повертаються до Полтави.

Автор: Юлія Пашковська, http://regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2009, 11:57 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації