Вхід | Реєстрація

У Полтавському театрі ляльок встановили електронний кіоск

У Полтавському театрі ляльок встановили електронний кіоск

81-й театральний сезон у Полтавському обласному академічному театрі ляльок розпочався виставою «Енеїда» за твором І. Котляревського. Художник-постановник, заслужений художник України Василь Безуля та головний художник театру Віктор Козуб представили відвідувачам театру експозицію макетів вистав, що йшли за різних часів існування театру: від 80-х і до сьогодення.

Глядачів та колектив театру привітала директор Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації Валентина Вождаєнко.

Ще одним приємним сюрпризом стало урочисте відкриття електронного кіоску. Це – сучасний сенсорний гаджет, який за декілька секунд зможе надати інформацію про мистецькі заходи, що відбуватимуться в різних закладах культури міста й області. В меню електронного кіоску закладена інформація про графік роботи, ціни на квитки, правила поведінки в закладах культури.

«Завдяки встановленню цього кіоску вам більше не потрібно витрачати час, шукаючи в Інтернеті контакти закладів, щоб спланувати свій art-weekend. Прийшовши на вистави до театру ляльок, достатньо лише обрати один із розділів: історія Полтавщини, культурно-освітні установи, пам’ятники Полтавщини, мистецтво, пофестивалимо на Полтавщині, туризм, музеї Полтавщини, а також бібліотеки. У кожному із цих розділів є інформація відповідного напрямку», – повідомив у Facebook актор театру Влад Могилат.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2018, 15:39 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації