Вхід | Реєстрація

В історичній будівлі Великої Багачки планують створити ЦНАП

В історичній будівлі Великої Багачки планують створити ЦНАП

У селищній раді Великої Багачки існує адміністративний відділ, де місцеві жителі можуть звернутись і замовити різноманітні довідки. Проте, у планах об’єднаної громади створити повноцінний центр надання адміністративних послуг. 

“Це не просто забрати повноваження у районних адміністраціях і радах, а надавати послуги для наших громадян і жителів. Кошти жителів за послуги, які надаються адміністраціями, надходять у держбюджет. Ми б хотіли, щоб ці кошти йшли у місцевий бюджет. Тому робимо все необхідно для створення ЦНАПу. Люди є, вони професійні, навчені. Громадяни будуть максимально наближені до цивілізованих послуг”, – говорить голова селищної ради Юрій Саковський.

ЦНАП буде розташованмий на першому поверсі селищної ради.

У громаду уже приїжджали представники Євросоюзу, які висунули ряд вимог. Є притання, які треба вирішити перед тим, як створювати центр.

“Приміщення 30-х років. Тут  були і партійні органи, і Гестапо. Представники Євросоюзу оцінили нашу можливість як задовільну, готові співпрацювати, поставили кілька умов і сподіваємось, що їх нам вдасться виконати. Серед них – облаштування пандусу, його у нас не було, а центр має бути доступний для всіх. Внутрішній туалет на першому поверсі і підготовка самого приміщення. Всі стіни мають бути білими, підлога тільки з плитки. Це питання вже обговорили на сесії і сподіваюсь найближчим часом стартуватимемо”, – констатував Юрій Саковський.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2018, 11:00 | Велика Багачка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації