Вхід | Реєстрація

Свято першого дзвоника в ліцеї

Свято першого дзвоника в ліцеї

У ліцеї урочисто не тільки відзначили початок навчального року, а й 25‑у річницю закладу. Про історію становлення сучасного аграрного ліцею ми вже розповідали на сторінках тижневика.

На урочистій лінійці до Дня знань були присутні учні закладу, педагоги, майстри виробничого навчання, ветерани ліцею, батьки, колишні випускники, гості. Присутніх привітала директор ліцею Віра Шарівська.
На сьогодні в ліцеї навчається 110 вихованців.

— Наш заклад професійної освіти одним з перших виконав держзамовлення із набору учнів на новий навчальний рік в області, — поділилася з нами заступник директора Наталія Киприч. — Ми вже майже набрали ще одну групу — вихованців 11‑х класів — за спеціальністю «робітник фермерського господарства».

На сьогодні в закладі працюють 16 викладачів і 15 майстрів виробничого навчання. Працюють 25 років і навіть більше старший майстер Віктор Орел, майстри виробничого навчання Микола Мацак, Сергій Велегура, Віктор Кіріченко, викладач іноземної мови Олена Носенко, бухгалтер Світлана Боката.

У ході урочистостей, за звитяжну працю та з нагоди 25–річчя, почесними грамотами та подяками від адміністрації ліцею були нагороджені викладачі та працівники Едуард Кошак, Олег Назаренко, Олександр Дружко, Станіслав Дорошенко, Олексій Патлаха, Віталіна Демченко, Віктор Орел. Також у виконанні ліцеїстів звучали пісні, виконувались танці. Вшанували присутні хвилиною мовчання і колишнього випускника ліцею, героя АТО Валерія Шмалія, який загинув у горнилі гібридної війни. Надали слово ветерану закладу Михайлу Чернову. Право дати перший дзвоник надали першокурсниці Насті Шишацькій та третьокурснику Ігорю Шаульському. Є в аграрному ліцеї і свій гімн, який написав майстер виробничого навчання Олександр Мітлицький у співавторстві з Миколою Бахматом, відомим приорільським поетом.

Для ветеранів організатори влаштували вечір спогадів, перегляд відеосюжетів та солодкий стіл.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2018, 10:40 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації