Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах стартував дитячий шаховий турнір

У Нових Санжарах стартував дитячий шаховий турнір

На базі Новосанжарського санаторію - профілакторію «Антей» стартував ІІ Всеукраїнський шаховий турнір «NOVY SANZHARY CHESS FESTIVAL». Серед дітей 2004 р. народження і молодших.

Змагання проводяться з метою популяризації шахової гри, як соціально значимого інтелектуального виду спорту, підвищення спортивної майстерності, розширення зв’язків між шахістами.

Загальне керівництво проведення турніру було покладено на шаховий клуб «Гамбіт» (голова обласного осередку Володимир Набока).

Під час урочистої церемонії відкриття змагань шахістів вітали голова районної ради Геннадій Супрун, голова Полтавського осередку шахового клубу «Гамбіт» Володимир Набока та ін. 

Суддею у цьогорічних змаганнях виступив майстер ФІДЕ та спорту України Сергій Набока.

 Географія учасників цьогорічного шахового фестивалю значно розширилася. Окрім представників Полтавської області до Новосанжарщини прибули і юні шахісти з Харківщини, Одещини, Кіровоградської області (всього – 27 учасників).


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2018, 10:58 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації