Вхід | Реєстрація

День села без претензій

День села без претензій

Степова Прядівка нещодавно відзначила 265 років із дня заснування.

День села пройшов дуже скромно, не гучно, без звичних великих нагороджень та відзначень, розіграшу лотереї і тому подібне.

На 16 годину в сільському клубі зібралося чимало місцевих жителів. Очікували концерт місцевих аматорів сцени, бо в селі полюбляють концерти. Ведучі Валерія Сливчук та Олександра Кононенко надали слово новообраному старості села Олександру Божку. У своїй короткій промові Божко подякував усім, хто причетний до свята і працює на прядівській землі. Закликав однодумців до порозуміння, співпраці, дружнього відношення один до одного.

Від виконкому селищної ради виступив із привітанням начальник відділу земельних ресурсів та екології Тарас Майний, уродженець Прядівки. Він вручив грамоти та подарунки ветерану праці, вчительці Галині Самарській, підприємцю Миколі Довгополому, працівнику виконкому Ларисі Грушці. На свято були запрошені і депутат обласної ради Гошгар Мухтаров та представник нардепа Олега Кришина Ігор Пилявець. Ігор Віталійович нагородив грамотами і вручив грошові винагороди прядівчанам: Олені Семеніщенко, Ларисі Грушці, Георгію Полінову, Ігорю Майному та Інні Толошній.

Далі відбувся великий концерт, який підготували учасники прядівської художньої самодіяльності. У концерті були задіяні школярі, працівники культури, дитсадка та інші. Кожного артиста глядачі щиро зустрічали і проводжали оплесками. Особливо запам’ятався усім виступ завзятих хлопців, козаків з Петриківщини — гурту «Нащадки козацького роду». Хлопці створили ціле козацьке шоу, продемонстрували своє уміння поводитися із козацькою зброєю та бойове мистецтво.

Концерт тривав майже дві години, а по його закінченню відбулися танці. Супроводжували танцювальний вечір своїми піснями брати Богдан і Тарас Лози. Фінансову допомогу надав депутат селищної ради Руслан Ібрагімов. Для дітей працював дитячий атракціон. Дійство проходило на площі перед клубом. Скромно і без помпезності.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2018, 14:11 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації