Вхід | Реєстрація

Кременчужанам розкажуть про легендарну китаянку, яка жила у місті

Кременчужанам розкажуть про легендарну китаянку, яка жила у місті

22 і 23 вересня, в рамках святкування Дня Кременчука та річниці визволення міста від нацистських загарбників для жителів та гостей міста організують тролейбусні екскурсії.

Їх учасники матимуть можливість більше дізнатися про історію Кременчука, послухати легенди, пов’язані з містом, почути цікаву розповідь екскурсовода про його історичні місця та будівлі. Містяни побачать Кременчук з іншого боку – через скло тролейбуса. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Керівник краєзнавчого музею Ала Гайшинська говорить, що під час руху екскурсійних тролейбусів екскурсанти дізнаються багато цікавих моментів із біографії міста на Дніпрі, починаючи від його заснування до сьогодення. Цікавинкою для екскурсантів стане бувальщина про дівчинку-китаянку на ім’я Кременчуа, яка проживала в місті в 19 столітті, та виступала в місцевому цирку. Завдяки чому китаянка увійшла в історію Кременчука можна буде дізнатися під час екскурсійної поїздки.

Традиційно збір екскурсантів проходитиме на зупинці громадського транспорту «Річковий вокзал». 22 вересня екскурсії розпочнуться о 14.00  та 16.00 год, 23 вересня – о 14.00 год.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2018, 11:52 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації