Вхід | Реєстрація

Черговий тур і чергова перемога

Черговий тур і чергова перемога

Районна футбольна команда «Стандарт» у п’ятому турі Чемпіонату Полтавської області серед аматорів переграла на власному кобеляцький «Колос».

16 вересня відбулися чергові матчі обласного турніру з футболу. У п’ятому турі місцевий «Стандарт» приймав удома сусідів із Кобеляк.

Перший тайм видався досить рівним, але «колосяни», не скориставшись своїм моментом, пропустили наприкінці 45‑хвилинки. Голом за новосанжарців відзначився Микола Бут. Тож у роздягальню команди пішли за рахунку 1:0 на користь господарів.

По перерві «стандартівці» забили ще два м’ячі. Переможні голи своїй команді подарували Дмитро Корнієнко і Сергій Колодяжний. У результаті, господарі перемогли 3:0. Новосанжарська команда вчергове виграє завдяки дніпровському підсиленню на чолі з Сергієм Тютюнником і радує своїх уболівальників. Наступну гру в неділю «Стандарт» проведе в Козельщині.

Юнацький склад також виграв 2:0. За дублі забивали Анатолій Чобу і Микола Логунов.

Результати інших матчів п’ятого туру: «Аргус» (Голобородьківське) — «Козельщина» — 5:0 (юнаки 2:0), «Маяк» (Котельва) — ФК «Динамо» (Решетилівка) — 3:4 (3:0 технічна поразка), «Диканька» — «Чутове» — 2:1 (юнаки 0:1), «Псел» (Гадяч) — «Машівка» — 3:0 (технічна поразка для обох складів).

 

«Козубівське» — чемпіон району з міні-футболу

У неділю фінішував літній ветеранський чемпіонат. У ньому взяли участь шість команд, зіграно три кола, по 15 матчів у кожному.

Чемпіоном району стала команда «Козубівське» (тренер  — Володимир Пасюра), друге місце посіло «Полузір’я» (тренер — Михайло Мигович), третє — новосанжарська «Дружба» (тренер — Володимир Воронін).

Попереду на футболістів чекає розіграш кубка «Золота осінь».

У церемонії нагородження взяв участь голова районної ради Геннадій Супрун, який привітав спортсменів та нагородив призерів і переможців медалями і кубком.

 

Районний чемпіонат

У чемпіонаті району лідер змагань малокобелячківський «Маяк» зазнає першої поразки від руденківської «Зорі» — 0:2. «Чиста Криниця» з Драбинівки переграє по хокейному в гостях галущиногреблянський «Гетьман» — 6:4. Стовбинодолинський «СокОріль» майже розгромлює «Темп» із Сухої Маячки — 6:1. А «Чиста Криниця-2» поступається нехворощанській «Орелі» — 2:4.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2018, 16:18 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації