Вхід | Реєстрація

Коли службі таксі довіряєш, як самому собі

Коли службі таксі довіряєш, як самому собі

У житті часто виникають ситуації, які людина не в змозі передбачити завчасно. Наприклад, через погодні умови відмінили рейс літака, яким ви планували летіти. Дорожньо-транспортна пригода, що сталася на мосту, заблокувала рух транспорту і ви певний час простояли в дорожньому заторі. Через що не встигли на важливу зустріч з інвесторами.

Подібна історія трапилася і зі мною. Справа в тому, що головний офіс компанії, де я працюю, знаходиться в Києві. І бувати в ньому доводиться досить часто. При цьому зустрічі з клієнтами я проводжу по всій Україні. Іноді для переміщення використовую автомобіль. Та для того, щоб швидко подолати відстань, замовляю квиток на літак або поїзд. А далі моїм транспортним засобом стає таксі.

Оскільки клієнти працюють у різних містах, службу таксі завжди обираю в Інтернеті. До того ж роблю це завчасно. Та одного разу через водія таксі в мене ледве не зірвалася дороговартісна угода, над якою я працював більше року.

Мій поїзд відправлявся з Києва о 4 годині ранку. Таксі я замовив до готелю майже на годину раніше. І от я виходжу на вулицю, а автомобіля немає. Минуло близько 10 хвилин, але таксі так не з’явилося. По телефону диспетчер запевнила, що відправила автомобіль вчасно. Потім почала викликати іншого водія, але всі вони виявились на замовленні. Аж раптом приїхав таксист, який мав мене доставити до залізничного вокзалу. Виявилось, що він просто заснув і не чув дзвінок. Крім того, його автомобіль абсолютно не відповідав опису на сайті. Ремінь безпеки і сидіння настільки припали пилом, що на моєму бежевому костюмі з’явились чорні лінії. Пасажирське сидіння було настільки продавлене, що виникало бажання зупинитися і йти пішки на вокзал. Благо, що ми хоча б на потяг встигли. Точніше, водій доїхав до першої зупинки, де зупинявся потяг. Після поїздки я висловив своє невдоволення диспетчеру, на що та пояснила, мовляв, на мій виклик приїхав резервний автомобіль.

 

Від кожної поїздки залишаються лише приємні враження

Доки я їхав у потязі, вирішив в Інтернеті знайти іншу столичну службу таксі. І наткнувся на сайт Green Taxi. Я навіть здивувався, коли прочитав тарифи цієї служби таксі. Уявіть, у столиці мінімальне замовлення обходиться лише в 40 гривень. А кожен кілометр по місту коштує 6 гривень. Звичайно, що авто можна замовити попередньо. Для цього на офіційному сайті https://837.com.ua/ є надзвичайно зручне меню, де клієнт дізнається і вартість поїздки.  Також її повідомляє оператор. 

Тож наступного разу я вирішив скористатись послугами Green Taxi. І був приємно здивований. Автомобіль подають надзвичайно швидко, ціни приємно низькі, паралельно можна замовити додаткові послуги (доставка багажу, тверезий водій, перевезення тварин та інші), практикується безготівковий розрахунок, водії таксі — справжні професіонали. Тепер я користуюсь виключно Green Taxi. І рекомендую кожному, хто буває в столиці.  


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2018, 08:45 | Полтавщина | Суспільство
1. Ritik / 25 вересня 2018, 12:29
Никогда там ещё не заказывали и не слышали даже.
2. Андрій Матіїв / 27 вересня 2018, 15:23
Таксисты часто такие наглые попадаются....мне страшно аж. Не могу доверить ребёнка, иногда бы в школу заказала, но нет.
3. Dikaia / 3 жовтня 2018, 13:50
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації