Вхід | Реєстрація

Визначили переможців конкурсу «Полтавська марка-2009»

Міська рада Полтави спільно з Торгово-промисловою палатою та державним підприємством "Полтавастандартметрологія" провели конкурс «Полтавська марка – 2009». Його мета - стимулювати підприємства, що досягли успіху у освоєнні ринку та приділяють велику увагу управлінню якістю, презентувати свої товари. Учасниками конкурсу були понад 70 суб'єктів підприємницької діяльності, які представили більше 400 видів продукції та послуг. За підсумками конкурсу, у номінації «Продовольчі товари» переможцями «Полтавської марки-2009» визнали ковбасну продукцію ТОВ «Агрофірми «Маяк» (смт. Котельва).
Також перемогли хліби «Дитяча казка», «Баварський», «Дари Полтави», «Дарунок», «Козацький із салом», «Сільський особливий», що випускаються під торговельною маркою «Живий хліб» (ВАТ “Полтавський хлібокомбінат”); «Рулет маковик», хліб «Ароматний» (ВАТ «Миргородський хлібозавод»); олія соняшникова нерафінована (ТОВ «Василенків хутір», м. Полтава); яйця курячі харчові категорії С0, С1, С2, яєчний порошок (меланж) (ЗАТ «Полтавська птахофабрика», Диканський район); ковбаса сирокопчена вищого ґатунку «Невська», ковбаса напівкопчена вищого ґатунку «Ковбаски мисливські» (КП «Полтавський м’ясокомбінат»).
У номінації “Промислові товари для населення» найкращими стали полтавські ПВТТО «Мрія» (джемпер чоловічий, жакет жіночий) і ТОВ «Леся Українка» (блуза жіноча). Серед «Товарів виробничо-технічного призначення» першу сходинку посіли лампи натрієві високого тиску (ТОВ «Завод ГРЛ», м. Полтава).
Підтвердили права переможця конкурсу “Полтавська марка” в номінації «Продовольчі товари» горілка “Полтава” в святковій упаковці (ЗАТ “Полтавський лікеро-горілчаний завод”); в номінації “Послуги” - ремонт одягу та встановлення фурнітури (ПП Бодак, м. Полтава); розробка рекламної кампанії, фірмового стилю, визначних дат – ТОВ “Астрея – реклама”, м. Полтава; в номінації «Промислові товари для населення» - ТОВ «ВЕЛС», м. Миргород (чоловічий костюм), повідомила прес-служба Полтавської міської ради.
Лауреатами конкурсу якості продукції (товарів, послуг) місцевого виробництва в номінації «Продовольчі товари» визначені пластівці миттєвого приготування (ТОВ «Фірма Діамант ЛТД», м. Полтава); масло солодковершкове (ТОВ «Молочна Рів’єра», смт. Чутове).
У номінації “Товари виробничо-технічного призначення ” відмічені торговельне обладнання (Полтавське ВП «Універсал» УТОГ); лампи дугові ртутні високого тиску, лампи газорозрядні люмінесцентні (ТОВ «Завод ГРЛ», м. Полтава). У номінації “Послуги” почесне звання отримали ПП Супрун (Фітнес клуб «Стімул» м. Полтава - спортивно-оздоровчі послуги) та ФОП Панько (Чутівський район - ремонт аксіально-поршневих гідроприводів будівельних та сільськогосподарських машин).

Автор: http://www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2009, 11:28 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації