Вхід | Реєстрація

Змагання серед молоді

На базі гімназії ім.Т.Г.Шевченка напередодні Дня Захисника Вітчизни, 22 лютого 2010 року, були організовані і проведені змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки серед юнаків допризовного віку, учнів середніх навчальних закладів міста, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дню Захисника Вітчизни.
Цього року організаторами та спонсорами змагань виступили відділ освіти міської ради, відділ у справах спорту, сім’ї та молоді, рада Миргородської міської організації ветеранів України, Миргородська міська спілка ветеранів Афганістану.
Перед початком змагань учасники зібралися в приміщенні Миргородської міської організації ветеранів України. Присутніх привітали голова ради Миргородської міської організації ветеранів України В.Ю.Вертелецький, секретар ради міської організації ветеранів, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, ветеран Афганістану та військової служби, кавалер ордена Червоної Зірки В.Л.Дорофеєв та голова Миргородської міської спілки ветеранів Афганістану В.А.Шапочка, ветерани Великої Вітчизняної війни В.Н.Котик, К.Г.Сахаров, які поділилися спогадами про Велику Вітчизняну війну, наголосили на тому, що і тоді, під час війни, була важлива військова підготовка.
В ході змагань кращі показники в стрільбі показали учні ЗОШ №7: перше та друге місця посіли учні – Негієвич Костянтин, Ялишев Костянтин. Третє місце посів учень ЗОШ №9 Бойко Андрій. У командному заліку місця розподілилися таким чином: перше місце посіла ЗОШ №7, друге місце – ЗОШ №9, третє – гімназія ім.Т.Г.Шевченка.
Після закінчення змагань у приміщенні Миргородської міської організації ветеранів України відбулося нагородження переможців, та для всіх учасників змагань був накритий солодкий стіл. Учасники змагань та організатори сфотографувались на згадку.

Автор: В.Л.ДОРОФЕЄВ, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2010, 16:42 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації