Вхід | Реєстрація

У Полтаві завершився десятий міжнародний турнір з настільного тенісу

Нагадаємо, що минулого четверга в спортивному залі ВАТ «Полтавський завод медичного скла» розпочався десятий міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті капітана В. Бикова. Організатором заходу виступила Полтавська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.
У тенісному турнірі приймали участь понад чотириста спортсменів із чотирьох країн, а саме з Росії, Білорусії, Молдови та України. Головним суддею змагань був суддя міжнародної категорії Микола Закладний. За результатами чотирьохденних змагань перші місця вибороли переважно українські спортсмени.
У номінації «Воїни-афганці» золото виборов житель міста Сум Олександр Тузінов. У номінації «Ветерани» у віковій категорії 30 років і старше переможцем став Вадим Сьорбало з Євпаторії. У віковій категорії 40 років і старше перше місце здобув киянин Володимир Вороненков.
Серед жінок перше місце у вікових категоріях 50-59 та 60-64 роки золото повезла у Київ Валерія Гілевська. Серед жінок у віковій категорії від 30 років перемогла Олена Ломовська з Кривого Рогу.
У найстаршій за віком категорії переміг наш земляк Володимир Кельбін. Серед абсолютної категорії, тобто не за віком спортсменів, переміг Іван Катнов з міста Кривий Ріг, а серед жінок цієї категорії — Олена Ломовська.
У групі юніорів (1988 року народження і молодше) серед хлопців переміг полтавець Олег Ременець, а серед дівчат золото виборола киянка Настя Рибна. У віковій категорії 1992 року народження і молодше переможцем турніру став Ігор Завадський з міста Дніпропетровська. Серед жінок цієї вікової категорії перше місце зайняла одеситка Діана Стігар.
У віковій категорії 1995 року народження і молодше переможцем серед хлопців став Олександр Тимофєєв з міста Кривий Ріг, серед дівчат — Лілія Зайцева з Дніпропетровська.
У наймолодшій віковій категорії від 1998 року народження і молодше перше місце зайняв Андрій Пуцунтик з Кишинева та серед дівчат — Віка Стрижнева з міста Гомеля (Білорусія).
Як розповів головний суддя змагань Микола Закладний, цього разу у турнірі росіяни не вибороли жодного першого місця та й другого також.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 09:11 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації