Вхід | Реєстрація

Біатлон в сільській школі

Біатлон в сільській школі
«Зимою століття» назвали метеорологи цьогорічну зиму. Слушна назва, бо не скупиться зимонька-зима і в останні дні на хурделиці, завдаючи всім клопоту. А от дітворі радість і втіха. Уже від душі накаталися зі шкільної гірки, зліпили не одну бабу, не одну здобули перемогу у баталіях.
У Сарській спеціалізованій школі організоване не одне сезонне змагання. А от змагання з біатлону уже стало традиційним, адже це не просто спортивне зимове змагання з двоєборства – лижної гонки, поєднаної зі стрільбою із гвинтівки – це боротьба за Перехідний Кубок, який до цього утримував Ярослав Ємець.
Вдало вибраний день теж сприяв учасникам. Здавалося, сама природа прагнула допомогти. 15 учасників різних груп та вікових категорій стартувало 9 лютого по трасі, прокладеній на перервах між уроками дев’ятикласниками О. Коваленком та В. Соломахою. Спостерігали за підготовкою та й самим змаганням чимало болільників та учасників, адже попереду нелегкий шлях до перемоги. Боротьба була напруженою, бажаючих перемогти було багато, а призових місць тільки три. До глядачів приєдналися і учні продовженого дня й випадкові перехожі. Змагання проходили на території школи. Відносно теплий, хоч і похмурий зимовий день додав бадьорого настрою як учасникам, так і присутнім.
Але Перехідний Кубок так і не перейшов до інших рук, адже у силі і спритності ніхто не зміг перевершити Ярослава Ємця, учня 10 класу, який у черговий раз виявився першим і утримав Кубок.
Із незначним проміжком у часі його не наздогнав Дмитро Столяров, учень 8 класу, тому й посів ІІ місце. ІІІ призове місце по праву виборов теж восьмикласник Дмитро Кравченко.
Слід відзначити і активного учасника із наймолодшої групи змагань учня 5 класу Олега Кравченка, який показав найкращі результати цього рівня. Тримайтесь призери, не зазнавайтеся, бо достойна зміна підростає.
Та найцікавіше було попереду. Нагороди переможцям вручали від сільського голови директор школи Сергій Олександрович Харадзе, заступник директора з навчально-виховної роботи І.В. Огризько та учитель фізкультури В.В. Лисенко. Сам сільський голова Мироненко, незважаючи на щоденні клопоти, вибрав час бути присутнім, за власний рахунок придбав солодкі подарунки на згадку. Відповідно зайнятих місць найбільшу коробку цукерок отримав переможець разом із Кубком.
Із незабутніми враженнями і солодкою перемогою поверталися учасники змагань та переможці додому із підрум’яненими морозцем щічками, із голосним обговоренням найгостріших ситуацій.
Стихло шкільне подвір’я, та не згаснуть спогади у дитячих серцях про щемливі миті перемоги та прикрі хвилини поразки.

Автор: О. М. Підгайна, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 11:29 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації