Вхід | Реєстрація

Математики стали кращими черлідерами

У спортзалі Полтавського національного педуніверситету імені В. Г. Короленка пройшли змагання Чемпіонату Полтавської області з черлідингу. Найкращими виявилися студенти фізико-математичного факультету. Вони і отримали кубок ректора вишу, професора Миколи Степаненка.
Друге місце здобула команда Кременчуцької дитячо-юнацької спортивної школи. Третіми стали філологи.
Також відзнаку за популяризацію черлідингу отримала команда факультету фізичного виховання «Ритм»; за вдале музичне оформлення композиції – команда природничого факультету; за краще дизайнерське рішення – факультет технології та дизайну; за творчий підхід до побудови композиції – психолого-педагогічний факультет.
Для глядачів чемпіонату теж провели конкурс на кращу танцювальну імпровізацію. Протягом кількох хвилин грала різна музика, під яку бажаючі продемонстрували своє вміння танцювати. За це кращим танцюристам подарували цукерки.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 11:45 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації