Вхід | Реєстрація

Турнір із греко-римської боротьби

Турнір із греко-римської боротьби
11-13 вересня в міській дитячо-юнацькій спортивній школі проходив ІХ традиційний Міжнародний юнацький турнір із греко-римської боротьби, присвячений пам’яті засновника Миргородського курорту І.А.Зубковського. У змаганнях взяли участь 105 борців різної вагової категорії, віком від 10 до 17 років. Серед них 20 юнаків захищали спортивну честь нашого міста.
Цього року учасниками турніру стали кращі спортсмени Гомеля (Білорусь), Донецька, Києва, Запоріжжя, Автономної Республіки Крим, Краматорська, Лисичанська, Костополя, Шостки, Дружковки, Путивля, селища Углового та ін. Суддівську колегію очолював тренер вищої категорії, майстер спорту СРСР із греко-римської боротьби С.М.Шудєгов.
Турнір був надзвичайно захоплюючий, усі спортсмени виявили неабияку волю до перемоги. Наші юнаки теж довели свою майстерність у цьому виді спорту. Призерами турніру стали такі миргородці: Микола Степанюк (ІІІ місце, вагова категорія до 32 кг); Артем Костирко (ІІ місце, вагова категорія до 35 кг); В’ячеслав Неділько (ІІ місце, вагова категорія до 38 кг); Назар Дерюга (ІІ місце, вагова категорія до 42 кг); Мансур Рахманов (ІІІ місце, вагова категорія до 42 кг); Віталій Ксьонз (ІІІ місце, вагова категорія до 73 кг); Михайло Малошенко (ІІ місце, вагова категорія до 85 кг); Євген Саража (ІІ місце, вагова категорія до 58 кг); Андрій Кузьменко (ІІІ місце, вагова категорія до 63 кг). А першість, на радість усім миргородським уболівальникам, виборов Олег Титаренко у ваговій категорії до 76 кг.

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, газета «Миргород наш дім» №36


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2009, 14:26 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації