Вхід | Реєстрація

Футбол. Нові Санжари

19 вересня відбулися зустрічі чергового туру першості Новосанжарського району з футболу.
І ліга. «Сила ради» (Нові Санжари) — ФК «Зоря» (Руденківка) 1:2; «Старт» (Писарівка) — «Газовик» (Нові Санжари) 1:2; «Фортуна» (Великі Солонці) — «Маяк» (Малий Кобелячок) 2:0.
ІІ ліга. «Ворскла» (Забрідки) — «Ворона» (Лелюхівка) 1:2; «Ворскла» (Кунцеве) — «Темп» (Суха Маячка) 3:2; «Юність» (Галущина Гребля) — «Лиман» (Шедієве) 0:5; «ДЮСШ» (Нехвороща) — «Оріль» (Нехвороща) 2:8.
***
У черговому турі обласної першості новосанжарський «Стандарт» на виїзді зустрічався із командою «Нива» з Філенкового. Наші футболісти зуміли заволодіти ініціативою і нав’язати суперникові свою гру. Після проходу нашого нападника Віталія Барановича і його удару, м’яч відскочив до новачка «Стандарту» Дмитра Максимова, який відкрив рахунок — 0:1. Пізніше вже сам Баранович чудово пробив з лівої і «шкіряний» від стійки влетів у ворота «Ниви» — 0:2. У середині другого тайму господарі перехопили ініціативу і в одному з епізодів заробили пенальті. Влучний удар і — 1:2. Кінцівка поєдинку пройшла в атаках «Ниви», але наші футболісти відбились і вперше у другому колі святкували перемогу. Продовжити виграшну серію «Стандарт» зможе у наступній зустрічі — домашньому матчі 27 вересня із «Космосом» (Воскобійники).
Юніорський склад «Стандарту» у матчі зі своїми філенківськими однолітками розійшовся бойовою нічиєю — 1:1. Гол в нашій команді наприкінці зустрічі забив Едуард Дубина.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2009, 11:32 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації