Вхід | Реєстрація

Учні Новосанжарського НВК пробігли святковий крос

17-го вересня на центральному стадіоні Нових Санжар відбулися кросові забіги, присвячені Дню визволення Новосанщарщини та Дню селища.
Участь у забігах взяли 98 юних легкоатлетів — кращих спортсменів 5-11 класів навчально-виховного комплексу. Перед початком змагань їх привітали директор Новосанжарського НВК Микола Решетило та селищний голова Андрій Река. Із регламентом змагань учнів ознайомив головний суддя Олександр Дерев’янко.
Нарешті всі офіційні процедури були завершені і настав час змагання. Трибуни стадіону заповнені вщерть — рідкісне явище, як для Нових Санжар. Але це і не дивно, адже тут зібралася мало не вся школа. Суддя дає старт і на бігових доріжках почалося протистояння, вирішальним у якому були швидкі ноги та працьовиті легені. У забігові серед менших дівчаток перемагає Оля Крикун із 5-А класу, у хлопців немає рівних Богдану Курдову з 7-Б. У старшій дівчачій групі першою перетинає фініш неодноразова переможниця районних та обласних змагань Настя Харченко. Найнапруженішим і найвидовищнішим стає забіг хлопців-старшокласників. Після кількох кругів лідерство впевнено захоплює Артем Гулько з 8-Г. Впродовж усієї дистанції він лише збільшує відрив від опонентів, лишаючи їм шанс поборотися хіба що за друге місце. Не зменшуючи темпу і не скорочуючи дистанції, Артем фінішує із солідним відривом від суперників.
Після завершення змагань директор НВК Микола Решетило вручив грамоти усім переможцям та призерам, побажав їм подальших успіхів у спортивному і учнівському житті. Після чого ведуча спортивного свята Тетяна Селюк запросила учнів та педагогів до школи — продовжувати навчатися та навчати.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2009, 13:55 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації