Вхід | Реєстрація

«Українці отримують від Уряду подачки»

«Українці отримують від Уряду подачки»
Про це говорили на VІІІ конференції «регіонали» Кобеляцького району. Вона відбулася 17 вересня. Завітав на зустріч з однопартійцями і голова обласної організації Партії регіонів Олександр Удовіченко. Під час конференції між членами партії не виникло жодного конфлікту, а делегати району висловлювали своє бажання бачити президентом України Віктора Януковича.
«…За народ, за державність, за любов, за життя», — конференція розпочалася з гімну Партії регіонів, слова якого змусили піднятись із стільців і голову міської ради Олександра Ісипа, і журналістів та інших запрошених.
Далі, за традицією, під оплески вручили партквитки новим членам партії, після чого перейшли до менш приємних розмов.
— За останні два роки кожен громадянин України став бідніший на 25 відсотків і цей показник лише збільшується, — розповідав голова районної організації Петро Маник. — Такої ситуації ще не було за всі роки незалежності. Ціни ростуть мов навіжені. Кобелячанам досить порівняти дані газети «ЕХО» за останній рік, а ще реальніше піти на ринок сьогодні. Минулої суботи вивезли на ринок дешевий цукор по 3,92 за кілограм. Гірко було дивитися на це видовище: люди вишикувалися в довжелезну чергу до машини, з якої товар відпускали по 10 кілограм на руки. Щасливі, які вистояли всі суперечки і неабияку спеку, раділи так, ніби їм манна небесна посипалася. Такою подачкою Юля Тимошенко ще раз принизила громадян великої країни, видавши за благодійність те, про що уряд повинен дбати повсякденно.
Підтримали позицію голови районної організації й інші члени партії, які стверджували, що ситуація зміниться лише тоді, коли до влади прийде ПР на чолі з Віктором Януковичем. У свою чергу голова обласної організації ПР Олександр Удовіченко у своїй доповіді наголосив, що члени партії повинні критично оцінювати свою роботу та закликав більше спілкуватись з людьми і розповідати їм про дійсний стан речей.
Соціально-політичну ситуацію в країні також описав запрошений депутат районної ради від комуністичної партії Олександр Телешун: «Партія регіонів має дуже значний кадровий потенціал, на сьогодні це єдина партія, яка зможе взяти владу в Україні. Працювати на цих виборах нам доведеться разом і дуже наполегливо, легкої перемоги не буде».
Про дотримання основних вимог Закону України «Про політичні партії в Україні» роз’яснила начальник Кобеляцького районного управління юстиції Надія Коваленко і зазначила, що у кобеляцькому районі на даний час зареєстровано 61структурне утворення політичних партій.
Наостанок учасники конференції затвердили кандидатуру Сергія Петрова на посаду голови районної організації Союзу молоді регіонів України та обрали делегатів до обласної конференції ПР.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2009, 14:11 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації