Вхід | Реєстрація

Біличанки виграли обласний конкурс ДАІ

Біличанки виграли обласний конкурс ДАІ
У лютому-березні Перший автомобільний телевізійний канал та автомобільний журнал «Автоцентр» проводили Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка під гаслом «ДАІ майбутнього».
12 березня відбулася церемонія нагородження переможців обласного етапу конкурсу малюнка «Безпека руху - це життя» під гаслом «ДАІ майбутнього».
Приємно зазначити, що з величезної кількості малюнків, які надійшли до УДАІ ГУМВС України в Полтавській області, журі відзначило малюнки, виконані юними талантами з Кобеляччини. Так,  у І‑й категорії (вік 6–9 років) перше місце зайняла Альона Ягольник, а у ІІІ‑й категорії (14–16 років) Альона Малік посіла друге місце. Дівчата проживають в Біликах, обоє вихованці Білицької музичної школи.
Головна церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу малюнка та виставка конкурсних робіт відбудуться у квітні 2010 року.


Автор: Вадим Чумак, командир Кобеляцької роти ДПС, майор міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2010, 10:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації