Вхід | Реєстрація

Мер Полтави програв екс-меру Харкова

Новопризначений голова Харківської обласної державної адміністрації, колишній мер Харкова Михайло Добкін став людиною року в номінації «Міський голова 2009 року»
Мером минулого року Добкін названий на 14-й урочистій церемонії вручення премії «Людина року - 2009», яка відбулася в суботу увечері в Києві.
Нагадаємо нашим читачам, що на цю нагороду так само претендував і мер Полтави Андрій Матковський. Андрій Всеволодович вже другий рік поспіль входить до трійки лауреатів конкурсу, але так само другий рік поспіль програє своїм опонентам на фінішній прямій.
Всього на церемонії нагороди у вигляді статуетки Вогонь Прометея отримали в різних номінаціях 17 відомих українців.

Автор: www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2010, 16:55 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації