Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка Новосанжарщини

У селі Варварівка з домогосподарства громадянки К. було викрадено велосипед «Україна». На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новосанжарського РВ на чолі з начальником Валерієм Джежелим. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що злочин скоїв житель того ж села — громадянин Г., 1967 року народження. Чоловік раніше вже був тричі засуджений за крадіжки корів та коней. І в даний час невдаха-крадій відбуває умовне покарання за раніше скоєний злочин. Тепер вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. Таким чином умовний термін чоловіка може досить швидко перетворитися на чергове ув’язнення.

***

З 23 вересня проводяться профілактичні заходи, спрямовані на стабілізацію оперативної обстановки на вулицях та інших громадських місцях селища. 26 вересня, в ході їх проведення, працівники Новосанжарського райвідділу міліції затримали громадянина К., 1971 року народження. Напередодні цей чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном «Nokia», який належав громадянину О., 1984 р. н.
Затриманого К. доставили до райвідділу міліції. Там, в ході особистого огляду, в кишені його куртки було виявлено речовину рослинного походження вагою 15 грамів, схожу на коноплю. Речовину передано для аналізу в НДКЦ. Вирішується питання про порушення проти затриманого кримінальних справ за статтями 309 частина 1 та 186 частина 1 Кримінального кодексу України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2009, 12:01 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації