Вхід | Реєстрація

Молодим завжди у нас дорога...

Ще під час навчання неодноразово проходив практику в Пирятинському райвідділі міліції, знайомився на практиці з майбутньою професією. До речі, його батько – родом з Харківець Пирятинського району, тому Володимир, не задумуючись, із запропонованих для роботи місць вибрав саме Пирятин. 28 серпня цього року прийняв присягу, а 10 вересня вже був призначений на посаду дільничного інспектора міліції Пирятинського РВ ГУ МВС України в Полтавській області.
Ще з дитинства В. Ковеня мріяв бути міліціонером. А ще, можливо, на його вибір майбутньої професії вплинула й спадковість – прадід по маминій ліній теж працював у міліції. Бажання сина всіляко підтримували і батьки. Навіть коли Володимир подорослішав, мрію свою не змінив, адже мав неабияке бажання, як він говорить, «захищати, перш за все, народ, допомагати людям, зробити щось позитивне для суспільства».
У вибраній професії не розчарувався. «Приємно усвідомлювати, що твоя робота приносить користь людям», - говорить Володимир. А ще йому подобається такий напрямок у роботі дільничного як попередження злочинів, виховна робота з населенням.
Перший злочин, який вміло (протягом дня) розкрив Володимир Ковеня, - це крадіжка велосипеда з одного із житлових помешкань у Пирятині. Доклавши максимум зусиль, співпрацюючи з громадськістю та залучившись підтримкою колег, зокрема Вадима Павелка та Олексія Возного, які навчали, спрямовували дії молодого співробітника на розкриття злочину, - злодія (а він виявився з іншого міста) було знайдено.
Другий злочин (а це була крадіжка з приватного підприємства) молодому міліціонеру В. Ковені розкривати, як він говорить, було вже легше. Мав уже і власний, хоч і зовсім невеличкий, досвід, та й хороші традиції, за словами Володимира, склалися у нашому райвідділі міліції – не залишати молодого дільничного наодинці з його проблемами. Відчувається підтримка керівництва, у міліцейському колективі панують щирі та дружні стосунки. Тож за таких умов і працюється легше, особливо молодим, ще малодосвідченим працівникам міліції.
Сподіваємося, що й надалі молодого, енергійного В. Ковеню чекатимуть лише успіхи у розкритті злочинів. А поки що він чекає на отримання звання лейтенанта. Наступного року Володимир планує вступити до вищого навчального закладу Міністерства внутрішніх справ.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2009, 17:29 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації