Вхід | Реєстрація

Полтавська міська влада дуже пишається оновленим книжковим ринком

Полтавська міська влада дуже пишається оновленим книжковим ринком
Місяць тому на вулиці Шевченка гостинно відкрив свої павільйони оновлений книжковий ринок. Кожен може пересвідчитися у вражаючих змінах, що на ньому відбулися. Зроблено ідеально рівний майданчик, без вибоїн, які в дощі наповнювалися водою. Прокладено фекальну та ливневу каналізацію, яких взагалі не було. Обладнаний сучасний туалет, навіть з усім необхідним для жіночої гігієни.
Підключена електроенергія, зроблене освітлення. Встановлені сучасні торговельні павільйони, збільшена їхня площа. А щоб судити про їхній зовнішній вигляд – треба побачити власними очима.
Словом, створені сучасні європейські умови, як для продавців, так і для покупців. При цьому власні кошти вкладали лише ті підприємці, які хотіли мати відокремлені місця, а вартість квадратного метра практично не змінилася.
Підприємці тепер говорять, що безпідставно сумнівалися в планах влади, переконалися, що їй можна вірити.
Деякі тепер не дуже хочуть згадувати, як підбурені колишніми власниками ринку пікетували міськвиконком і вимагали відмовитися від зміни керівництва та власників ринку, які розповсюджувало чутки, що ринок або взагалі закриють або перенесуть його на околиці. Влада ж хотіла лише одного – змінити власників ринку і створити на земельній ділянці, що належить місту, на території торжища зразка середньовіччя сучасний європейський ринок і це бажання здійснилося.
Коментуючи ситуацію навколо книжкового ринку, міський голова Андрій Матковський сьогодні сказав: «У декого була недовіра до влади. Але ми своїми діями доводимо, що наші рішення прозорі, демократичні і в інтересах підприємців. Для нас інтереси більшості (мова йде про підприємців), вище інтересів конкретної людини, яка орендує земельну ділянку. Щоб над підприємцями не знущалися, не принижували їх, не встановлювали побори, а створювали належні умови для роботи.
Сьогодні, як ми і обіцяли, книжковий ринок серед кращих ринків у місті, як для підприємців, так і для покупців. Ми будемо працювати з інвесторами, які можуть вкладати в розвиток ринків свої кошти, і поетапно переобладнаємо усі ринки. Це стосується і Центрального ринку і ринку «Мотель». Жоден ринок при нинішній влади не буде закритий. Навпаки, умови там поліпшуватимуться.

Автор: Прес-служба Полтавського міськвиконкому


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2009, 16:49 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації