Вхід | Реєстрація

«Темні» гравці азартних закладів на Полтавщині ще залишились

З того дня як прийняли Закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні» неодноразово працівники податкової міліції виявляли злісних правопорушників Закону серед власників гральних закладів, які ніяк не могли відмовитись від азартних ігор та нелегально продовжували вести свій бізнес. Нещодавно, коли дебати навколо гральної сфери на найвищому рівні потроху вщухли, міліціонери –податківці Лубенщини спільно з працівниками обласного управління податкової міліції провели на території окремих районів обслуговування спільні заходи спрямовані на виявлення злісних порушників законодавства у сфері грального бізнесу.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2009, 16:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації