Вхід | Реєстрація

Полтава – учасник ІІ Національної туристичної виставки „Visit Ukraine”

Протягом 30 вересня – 2 жовтня 2009 року у Києві під патронатом Міністерства культури і туризму України, Державної служби туризму і курортів України проходила ІІ Національна виставка українського туристичного продукту „Visit Ukraine”. Вдруге серед активних учасників виставки – відділ туризму управління культури виконкому Полтавської міської ради. Окрім Полтави учасниками цьогорічного туристичного форуму стали Закарпаття, Львівщина, Одещина, Київщина, Черкащина, Чернівеччина, Рівненщина та Тернопільщина.
Під час виставки її учасникам та відвідувачам був презентований „Атлас музеїв Полтави”, інформаційний довідник „Готелі Полтави” та два унікальних проекти, аналогів яких на регіональному рівні немає. Це - туристичний путівник „Сім чудес Полтави” - наслідок піврічного однойменного конкурсу, та презентація конкурсу на краще туристичне підприємство з надання послуг внутрішнього та в’їзного туризму. Окрім того, жвавий інтерес серед представників органів самоврядування, туристичних підприємств інших обласних центрів викликав досвід полтавців у підготовці та відзначенні пам’ятних ювілейних дат.
Всього протягом трьох днів роботи виставки полтавський павільйон у „КиївЕкспоПлазі” відвідало близько 4,5 тис. відвідувачів, що свідчить про великий інтерес до Полтави туристичної.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації