Вхід | Реєстрація

«Зоря» перемагає і їде додому

«Зоря» перемагає і їде додому
18-го червня відбулися півфінальні поєдинки кубку Новосанжарщини з футболу.
У Шедієвому місцевий «Лиман» приймав «Старт» із Писарівки. Рівною гра не вийшла і в підсумку шедіївці перемогли гостей із розгромним рахунком 7:2.
У другому матчі відбувалося чергове протистояння одвічних футбольних суперників – Нових Санжар і Руденківки. Нагадаємо, що у чвертьфіналі ФК «Зоря» вибила з розіграшу новосанжарську «Силу Ради». Тепер руденківська команда приїхала до райцентру, щоб помірятися силами із «Газовиком».
Якщо у новосанжарських футболістів і був якийсь стратегічний план на гру, то він, очевидно, не спрацював. На першій же хвилині матчу гравці «Зорі» перехопили м’яч, провели атаку лівим флангом і Олег Мирний відкрив рахунок у грі – 0:1. Трибуни засмучено притихли, а гравці «Газовика» не на жарт завелись. Так, що їх захисник Геннадій Каблуков в одному з епізодів виніс м’яч разом з гравцем «Зорі» Станіславом Мокрим аж на асфальтову бігову доріжку. На щастя, обійшлося без травм. Потім суддя, аби заспокоїти надмірні пристрасті, виписав по жовтій карточці за розмови гравцям кожної з команд – «газовику» Віталію Федоровському та «зорянину» Владиславу Мокляку. Після всього цього «Газовик» нарешті створив перший гострий момент біля воріт суперника – Віталій Гарець технічно прийняв м’яч у штрафній і пробив ударом через себе. Круглий розминувся із верхнім кутом воріт. Надалі тотальна перевага була на боці «Зорі». Небезпечний удар головою гравця з Руденківки «потягнув» воротар, нападник Євген Козаченко бив на точність, але м’яч пройшов на сантиметри правіше нижнього кута воріт. Апогеєм атакуючої переваги «Зорі» стає вихід Мокляка сам-на-сам із голкіпером. Владислав робить паузу, прицілюється і… б’є мимо воріт. На перерву команди йдуть за повної ігрової переваги «Зорі». За рахунок чого може відігратися «Газовик», не видно навіть найбільш відданим вболівальникам.
Але після перерви глядачі побачили дещо інший футбол. Гравці «Зорі» скинули темп і хід поєдинку перейшов у більш спокійне русло. Що було більше на руку (точніше – на ногу) гравцям «Газовика». Новосанжарці все частіше почали з’являтися біля чужого штрафного майданчика. Стали виникати і гострі моменти. Спочатку Віталій Гарець потужним ударом з льоту ледь не потрапив у верхній кут воріт. Пристрілювались по воротах півзахисники господарів Едуард Дубина і Ярослав Колодійчик. Нарешті «Газовику» вдалася атака лівим флангом, Руслан Калашян пройшов із м’ячем майже до лицьової лінії і зробив навіс у штрафний майданчик, а там вже був Віталій Гарець, який чудовим ударом головою у протихід воротарю зрівняв рахунок – 1:1! Трибуни ожили у передчутті додаткового часу і можливої серії пенальті. Дехто з надто емоційних вболівальників навіть порадив футболістам «Зорі»: «Їдьте додому!».
Футболісти «Газовика» навіть мали шанс вийти вперед у рахунку. Віталій Гарець вийшов майже сам-на-сам із воротарем, але пробив повз дальній кут воріт. Щоправда в цьому епізоді головний суддя зустрічі все одно фіксував положення «поза грою». Футболісти «Зорі» не стали чекати додаткового часу і перейшли у наступ. В одному з епізодів заробили штрафний. Пішла висока подача і молодий голкіпер «Газовика» помилився на виході – покинув ворота та так і не дістався м’яча. Захисники, в свою чергу, не завадили Євгену Козаченку скинути круглого у порожні ворота і принести своїй команді перемогу – 1:2! І «Зоря» дійсно «їде додому», але у якості другого фіналіста кубку району-2009.
Фінальний поєдинок між ФК «Зоря» і «Лиманом» відбудеться 25-го червня о 17.30 в селі Суха Маячка.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2009, 13:26 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації