Вхід | Реєстрація

Більше 20 кілограмів риби браконьєри виловили електропідсакою

6 жовтня близько 13 години під час проведення оперативно-профілактичного рейду по річці Дніпро у районі села Салівки Кременчуцького району працівниками лінійного відділу річпорту міста Кременчука були затримані двоє чоловіків 34-ох та 22-ох років, які займалися незаконним рибним промислом.
Спосіб браконьєри обрали найефективніший – вилов риби за допомогою електроструму (електропідсакою). Такі незаконні методи призвели і до чималого улову - більше 20 кілограмів риби.
Під час огляду працівниками міліції моторного човна, на якому злочинці промишляли, окрім риби виявили і саму електропідсаку. Окрім цього працівниками міліції у затриманих вилучено речові докази - двигун «Меркурій-55» акумулятор, перетворювач електроструму.
За оцінкою експертів, затримані завдали шкоди водним живим біоресурсам на суму майже 2 тисячі гривень.
На даний час по факту скоєного вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.249 ч.2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Яке покарання отримають зловмисники визначить суд.

Автор: За матеріалами Кременчуцького міського управління міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2009, 13:38 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації