Вхід | Реєстрація

Не ллється пісня колискова…

Не ллється пісня колискова…
Продовження роду людського здійснюється через народження дитини. Діти — це квіти нашого життя, майбутнє нашої держави.
Процес народжуваності є основою формування відтворення населення і впливає на різні сфери соціального, економічного і політичного життя держави.
Як же складається ситуація з народжуваністю в Кобеляцькому районі?
За січень-серпень 2009 року в районі народилося 297 малят, що на 18 більше ніж за відповідний період минулого року. У тому числі в міській місцевості 132 дитини (з них у Кобеляках — 92), 165 дітей в сільській місцевості.
Позитивні тенденції в народжуваності не відобразились на демографічній ситуації району. На це вплинула висока смертність в регіоні. Так за звітний період у Кобеляцькому районі померло 694 чоловік. Природний приріст населення має від'ємне сальдо і складає 397 чоловік.
На рівень народжуваності впливають багато факторів, але одним із найвагоміших є шлюбно-сімейні стосунки людей. Так за січень-серпень 2009 року у Кобеляцькому районі було зареєстровано 147 шлюбів, а розлучень — 80. Така непроста ситуація і призводить до того, що народжується в районі так мало діток.

Автор: Начальник відділу статистики у Кобеляцькому районі Надія Виноградна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2009, 14:40 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації