Вхід | Реєстрація

Танцювальний гурток для пенсіонерів

Танцювальний гурток для пенсіонерів
79‑річна Ірина Карюк найстарша відвідувачка гуртка танців, який проводиться щотижня у відділенні соціально-побутової реабілітації у Кобеляках. Крім Ірини Сергіївни, минулого вівторка на уроці танців були присутні ще дев’ять пенсіонерок.
«Будь-яку проблему на світі можна вирішити танцюючи», — стверджував Джеймс Браун і більш за все не помилився. Ці слова, напевно, зможуть підтвердити жінки, які відвідують гурток.
Хореограф Володимир Уткін навчає учениць абсолютно безкоштовно. Спочатку розминка, а далі включається музика і всі негаразди забуваються в чарівному танці. Кому закортіло приєднатися до танцівниць, телефонуйте за номером 3-38-53 і вам повідомлять, коли прийти на наступне заняття. Танцювальний гурток — безкоштовний, як і багато інших послуг у відділенні соціально-побутової реабілітації. Для прикладу, кожен пенсіонер та інвалід І-ІІ групи може відвідати перукаря, відремонтувати одяг і взуття. З’явилась нова послуга — користування інтернетом. Завдяки нововведенню 70‑річна кобелячанка Олександра Детюк з допомогою працівників відділення змогла розмістити заявку на пошук близької людини на сайті «Жди меня», а один з інвалідів отримав важливу для нього інформацію з юридичного питання. Крім цього у відділенні функціонує гурток поетів, а нещодавно пенсіонери відвідали Полтавський краєзнавчий музей. Життя цих людей активне і різноманітне, не втрачайте шанс приєднатись до них.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, "ЕХО з регіону"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2009, 14:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації