Вхід | Реєстрація

Зима - на порозі, душа комунальників - у тривозі

Значний обсяг робіт виконали цього року працівники КП «Каштан». За інформацією директора цього комунального підприємства Віталія Скочка, зроблено капітальний ремонт теплотраси по вулиці Полтавській, 5, проведено ямковий ремонт асфальтового покриття по вулицях Гагаріна та Цибаня, частково – по Жовтневій, Кошового і Пролетарській. У деяких будинках, зокрема, по вулиці Полтавській, 7, Радянській, 1 та 24, Червоноармійській, 66-А зроблено ремонти окремих під’їздів. Відремонтовано і покрівлі будинків, які найбільше цього потребували. Очищено водогін по вулицях Приудайській та Єлени, проведено ремонт водопроводу по Жовтневій тощо. У найближчих планах КП «Каштан» - заміна силового кабелю і ремонт даху по вулиці Леніна, 47, кошти на ці роботи вже виділено.
До щоденних обов’язків комунальників входить вивіз твердих побутових відходів, що збираються по місту від жителів та приватних підприємців. Та найбільш актуальним на сьогодні є питання підготовки до опалювального сезону. Бригада слюсарів перевіряє підвальні приміщення, оглядає труби тощо. А найближчими днями, як повідомив В. Скочко, разом з ОВКПТГ «Лубнитеплоенерго» працівники КП «Каштан» будуть проводити випробувальні роботи по опаленню житлових будинків, аби вчасно ліквідувати всі неполадки.
А нам залишається лише сподіватися, що в осінньо-зимовий період усі послуги комунальним підприємством надаватимуться вчасно та якісно.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2009, 16:39 | Пирятин | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації